To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Un carnaval să te prăpădești de râs!
Spectacol prezentat de duetul LUCCHETTINO (Luca Regina și Tino Fimiani)
Va urma o degustare de dulciuri de carnaval
(masca nu e obligatorie, dar este călduros recomandată)

12 februarie 2015, ora 19.00
Studioul Horia Bernea, Muzeul Național al Țăranului RomânLuca Regina, născut la Torino, animat din tinerețe de o pasiune dezlănțuită, decide să se mute în Rusia, unde frecventează renumita Școală a Circului de Stat de la Moscova. Numeroasele ore de repetiții îl transformă pe Luca într-un comic ireverențios și într-un show-man abil și exuberant. De atunci își petrece viața făcând oamenii să râdă și amuzând publicul din întreaga lume: din Italia până în Mexic, de pe platourile de televiziune ale Zelig Circus până la Open Spaces din New Orleans.

Tino Fimiani, născut la Genova, își descoperă de timpuriu vocația de clown și performer, vocație pe care o perfecționează în urma frecventării, în 1994, a Școlii Circului de Stat de la Moscova. Urmează alte stagii de formare (cu Philip Radice, Yves Lebreton, Jango Edwards), premii obținute la concursuri renumite (Festivalul de cabaret Comunque Anomali, 2000; Festivalul de cabaret de la Martina Franca, 2001), numeroase apariții în programe de televiziune (Maurizio Costanzo Show, Zelig Circus) și colaborarea cu Luca Regina care duce la apariția duetului Lucchettino.

back to main page
 
closed