To Virtual TourDacă nu vă mai amintiţi sau n-aţi ştiut niciodată cum e să te aşezi pe băncuţă la pupitru şi să priveşti panourile ilustrate de pe pereţii clasei, cu plante şi animale sau cu ziceri înţelepte ce trebuie memorate, cum ar fi CE E RĂU, NU E BINE, puteţi veni la Şcoala Satului, unde se ţin lecţii, dezbateri, vizionări, sau audiţii. Între orele 12-14, în fiecare marţi, miercuri, joi şi vineri, puteţi consulta arhiva de memorie vizuală realizată de Fundaţia Arte Vizuale şi puteţi privi la tot ceea ce se mai păstrează astăzi din tradiţiile ţărăneşti româneşti. La Şcoala satului puteţi veni la orice vârstă.

Urmează la MNŢR
Stimați vizitatori,


Pe perioada Stării de Alertă, Muzeul Național al Țăranului Român își continuă desfășurarea activităților și evenimentelor cu public, ținând cont de respectarea tuturor măsurilor ce se impun pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus.Expoziții(Auto)ficțiuni
6 aprilie – 20 mai 2021, Sala MNȚRplusC (corp clădire B, acces prin Monetăriei 3)


Oamenii Muntelui Athos
Expoziţie de fotografie din noul documentar al regizorului Andrei Oprescu
22 aprilie – 23 mai 2021, Sala Noua Galerie

Artă și Tradiție 2021
Expoziție caritabilă sub egida
SOCIETĂŢII NAȚIONALE DE CRUCE ROȘIE DIN ROMÂNIA
11 – 23 mai 2021, Sala Irina Nicolau

Vernisaj: marţi, 11 mai 2021, de la ora 17.00

Lansare de carte
Claude Karnooh : Tribulațiile unui călător străin în România (1971 - 2017). Reflecții și amintiri
miercuri, 12 mai 2021, ora 18.00, Sala Media


Ierarhii de lumină
Pictură pe sticlă de Maria Constantinescu
13-23 mai 2021, Sala Acvariu

Vernisaj: joi, 13 mai 2021, de la ora 17.00
Ateliere de creativitate pentru copii

Atelierele De Acasă MȚR 
Eveniment online
Din 15 februarie 2021

 

COMENZI ONLINE


Publicațiile Muzeului Național al Țăranului Român (Editura MARTOR) pot fi achiziționate prin comandă online sau de la punctul fizic de vânzare al Muzeului (Galeria de Artă Țărănească, str. Monetăriei nr. 3).

Dacă doriți să le achiziționați online, trimiteți o comandă fermă pe adresa de e-mail carte@muzeultaranuluiroman.ro (persoană de contact: Elisabeta Timoc). Menționați în mesaj titlurile dorite și numărul de exemplare, adresa dvs. poștală completă și un număr de telefon la care puteți fi contactat.

Putem trimite cărțile prin curier, cu plata ramburs, urmând să achitați la primirea coletului contravaloarea cărților și taxele de expediție. Taxele depind de greutatea coletului și de destinație.

De asemenea, puteți opta pentru plata în avans a cărților, urmând ca la primirea coletului să achitați doar taxele de transport.
Cont Trezorerie Sector 1: RO92TREZ701502201X015193
Cod de identificare fiscală: RO14244170

Vă mulțumim că ne-ați vizitat și așteptăm un feed-back de cititor pe adresa: martor@muzeultaranuluiroman.ro


  
Back to main page
 
closed